Over mij

Ik ben Marieke van Bree.

Na mijn studie Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Nijmegen heb ik de postdoctorale vervolgopleidingen Gezondheidszorgpsychologie en Psychotherapie voltooid.

Als psychotherapeute heb ik me gespecialiseerd in de Kinder- en Jeugdpsychotherapie, Cognitieve gedragstherapie, EMDR en Gezins-/Systeemtherapie.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar werkervaring opgebouwd in de ambulante en klinische geestelijke gezondheidszorg (GGZ).  Ik heb  gewerkt met kinderen en jongeren van alle leeftijden, met een grote variatie aan problemen en zorgvragen. Zowel individueel met het kind of de jongere als met de ouders en het gezin. Deze ervaringen gebruik ik nu  in mijn eigen praktijk voor kinder- en jeugdpsychotherapie.

Mijn streven is daarbij steeds een positieve  ontwikkeling en groei in gang te zetten bij zowel kinderen als hun ouders.

Het geeft mij persoonlijk veel voldoening te merken dat kinderen en ouders gedurende de behandeling  weer blijer worden  met zichzelf en met elkaar. En de toekomst weer met (zelf)vertrouwen tegemoet zien.

Praktijkgegevens

Marieke v. Bree
BIG registratie psychotherapeut: 19051469016
BIG registratie GZ-psycholoog: 89051469025
AGB-code: 94-014442 | 94-063436

 

Lidmaatschap beroepsverenigingen